Personvernerklæring

Personvern for Rom til Rom

På Rom til Rom, tilgjengelig fra https://www.romtilrom.no/, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder informasjonstyper som er samlet inn og registrert av Rom til Rom og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ikke nøl med å kontakte oss via e-post til aksel@romtilrom.no


Loggfiler

Rom til Rom følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettstedet. Alle vertsfirmaer gjør dette og en del av analysen av hostingtjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisnings- / exit-sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.


Informasjonskapsler og nettvarder/beacons

Som alle andre nettsteder bruker Rom til Rom ‘informasjonskapsler’. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende fikk tilgang til eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype og / eller annen informasjon.


Våre annonseringspartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web beacons. Våre annonsepartnere er listet opp nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne personvernregler for retningslinjene sine for brukerdata. For enklere tilgang koblet vi til personvernreglene nedenfor.


Retningslinjer for personvern

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for reklamepartnere til Rom til Rom.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som cookies, JavaScript eller web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Rom til Rom, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Rom til Rom ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.


Tredje personvernpolitikk for par

Rom til Rom’s personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner for hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via dine individuelle nettleseralternativer. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere, kan du finne den på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?


Barnas informasjon

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens du bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres internett aktivitet.

Rom til Rom samler ikke bevisst opp noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt ga denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre virksomhet.


Online personvernregler

Denne personvernregelen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og / eller samler inn på Rom til Rom. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.


Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.